Profesionalni upravnik

Profesionalni upravnik zgrade

Profesionalni upravnik

Prijava vlasnika

Koje poslove obavlja upravnik?

Upravnik obavlja:

  • administrativne,
  • finansijske i
  • tehničke poslove.

Detaljinije >>>Upravnik obaveštava nadležna preduzeća da rešavaju probleme hitnih intervencija i popravki u zgradama. Brzina otklanjanja problema ne zavise od upravnika već od firmi koje zgradi pružaju uslugu održavanja zgrade.

Svi ostali radovi zahtevaju odluku skupštine stambene zajednice uz potpise saglasnosti vlasnika posebnih delova, a ako nema potpisa ili kvoruma na sednici, u zgradi, upravnik ne može obavljati radove za koje je potrebna odluka.

Ako nema nikakvih kvarova u zgradi, ako na sednicama nema kvoruma, upravnik (preko ovlašćenih preduzeća) u zgradi neće raditi ništa jer ne može.

Sednica

U slučaju da na sednici nema kvoruma (51% prisutnih) upravnik može odmah otkazati sednicu jer se na njoj ne mogu donositi nikakve odluke, a sednice se održavaju radi davanja predloga i usvajanja istih odlukama.

. . .

PROBLEMI NE POSTOJE
POSTOJE REŠENJA!

 

Poštovani vlasnici stanova,

nudimo vam uslugu upravljanja zgradom, za šta se angažuje profesionalni upravnik sa licencom.

U vašem je ineteresu da vaša stambena zgrada posluje u skladu sa važećim propisima i uz minimalna sredstva koja svaki vlasnik stana mora da izdvoji za njeno održavanje, kako bi se u zgradi otklanjali postojeći i sprečilo nastajanje budućih problema.

Zaključili smo da u mnogim slučajevima postoje problemi vezani za održavanje zgrada, kao što su: organizacija, transparentnost, efikasnost i visoki ili nepoznati troškovi održavanja.

Pozivamo vas da nas bez ikakve obaveze posetite, posavetujete se u vezi problema ili nedoumica koje
možda imate i uverite se u naše iskrene namere i mogućnosti saradnje.

Balkan biznis klub d.o.o. je preduzeće koje pruža uslugu profesionalnog upravljanja u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama preko profesionalnog upravnika sa više od 20 godina iskustva.

Ukoliko ste zainteresovani da naš profesionalni upravnik bude i u Vašoj zgradi nazovite nas na telefon: +381.60.6000.249 ili zakažite sastanak na naš email: info@profesionalniupravnikzgrade.com

 

ISKUSTVO JE NAŠA PREDNOST!

Bavimo se poslovima upravljanja od 2002. godine.

Sa iskustvom preko 20 godina naš profesionalni upravnik osposobljen je da pokuša odgovoriti i ispuniti Vaše zahteve.

ZGRADA JE LEPA ONOLIKO KOLIKO SVI MI BRINEMO O NJOJ!

Detaljnije o uslugama koje pružamo

PROFSIONALNI UPRAVNIK - VIŠE OD 17 GODINA ISKUSTVA

Investiciono i tekuće održavanje zgrade

Investiciono održavanje - šta je investiciono održavanje?

U cilju poboljšanja uslova korišćenja zgrade sprovode se aktivnosti na investicionom održavanju, kojim se poboljšavaju karakteristike postojećih elemenata zgrade u odnosu na izvedeno stanje, njihovom zamenom elementima boljih karakteristika, odnosno dužeg veka trajanja.
(član 2., stav 3.PRAVILNIKA O VRSTI, OBIMU I DINAMICI AKTIVNOSTI TEKUĆEG I INVESTICIONOG ODRŽAVANJA ZGRADA I NAČINU SAČINJAVANJA PROGRAMA ODRŽAVANJA)

Vlasnici stanova su u obavezi uvesti investiciono održavanje stambene zgrade što je u interesu zgrade, odnosno vlasnika stanova, šta je definisano članom 42. stav 1. tačka 18., član 58. stav 1., član 60. stav 7., član 63. stav 1. i stav 2. tačka 2. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada kao i Odukom grada Beograda o visini minimalne naknade koju plaćaju vlasnici stanova. Investiciono održavanje predstavlja budžet zgrade i koristi se za velike investicione radove.
Investiciono održavanje se može uvesti i prinudno, ukoliko to nisu uveli vlasnici stanova u zgradi na osnovu člana 61. stav 2. Zakona.

Najbolji primer potrebe uvođenja investicionog održavanje jeste prokišnjavanje zajedničke ploče. Kad se to desi potrebno je izdvojiti veća sredstva (150.000,00 - 800.000,00 dinara i više) što je mnogo teže vlasnicima posebnih delova nego li izdvajati po malo svakog meseca za takve i slične situacije.
Za saniranje takvih i sličnih problema, zgradi odlično posluži naknada za tekuće i investiciono održavanje zgrade.
 

.

PROFESIONALNI UPRAVNIK SA VIŠE OD 17 GODINA ISKUSTVA

PROFESIONALNI UPRAVNIK ZGRADE

Statistika

Internet sajt poseti mesečno:
oko 7000 posetilaca.

Prokišnjavanje krova zgrade

Sanacija prokišnjavanja krova zgrade spada u hitne i neodložne radove, čim se primeti pojava vlage neophodno je hitno intervenisati. Vlasnici stanova se ne pitaju da li se slažu ili ne sa ovim radovima, jer oni su obaveza zgrade da sanira problem od kog vlasnik posebnog dela ima štetu.
Da bi se vlaga uspešno sanirala neophodno je utvrditi uzroke nastanka vlage.

Za rešavanje hitnih problema preduzimamo sve mere kako bi ih otklonili, ako zgrada ima novca na tekućem računu zgrade, uzima se najpovoljnija ponuda za sanaciju prokišnjavanja krova.

Kontakt telefon: +381.60.6000.249

Kontakt email
info@profesionalniupravnikzgrade.com

HIDROIZOLACIJA KROVA ZGRADE

HIDROIZOLACIJA KROVA ZGRADE

Protiv požarna zaštita

Zgrada ima obavezu da na svakom nivou obezbedi najmanje jedan protiv-požarni aparat tip S6 ili S9. Pored navedenog zgrada ima obavezu da na svakom nivou ima i evakuacioni plan sa uputstvom o postupanju u slučaju požara.
U slučaju požara - daleko bilo - jedino za šta se imate uhvatiti jeste PP aparat na hodniku vaše zgrade.
Smatramo da je ugradnja PP opreme prioritet broj 1 u svakoj zgradi.

PROTIV POŽARNA ZAŠTITA U STAMBENIM ZAJEDNICAMA

Finansijsko stanje zgrade - izveštaj

Naš profesionalni upravnik koristi informacioni sistem u kom svaki vlasnik posebnog dela ima svakodnevni uvid u finansijsko stanje i promene na računu zgrade, kao i praćenje dokumentacije stambene zajednice.
Pored praćenja finansijskog stanja zgrade, vlasnik ima mogućnost komunikacije sa upravnikom, on-line prijave kvarova ili problema u zgradi, praćenja toka rešavanja prijava, pregleda dokumenata, fotografija, plana i programa zgrade i drugo.

Detaljnjije >>>

ONLINE STANJE ZGRADE

Cena usluge profesionalnog upravnika

Cena naše usluge zavisi od broja stanova u zgradi, a kreće se od 400,00 RSD mesečno po posebnom delu.

Više detalja o ceni usluge

Kako plaćam račune?

Održavanje zgrade

Nudimo uslugu održavanja zgrade u skladu sa Odlukom ili Ugovorom sklopljenim između Organizatora i Stambene zajednice.
Organizator može ponuditi neke usluge vezano za održavanje zgrade samo ukoliko je zgrada donela jasnu i preciznu odluku o tome ili ukoliko je ponuda Organizatora najpovoljnija od pristiglih ponuda. Ponude prikuplja upravnik zgrade kao i vlasnici posebnih delova do jasno naznačenog roka za dostavljanje ponuda.
Više informacija.

HIDROIZOLACIJA KROVA ZGRADE

Čišćenje zgrade

Higijena obuhvata opšte i praktične postupke koji osiguravaju dobro zdravlje i čistoću.
Termin "higijena" nastao je prema imenu Higijeje, grčke božice zdravlja i čistoće.

Svi volimo čist prostor
oko nas

Čišćenje zajedničkih delova zgrade obavlja preduzeće koje zgradi dostavi najpovoljniju ponudu posmatrajući cenu i usluge koje se nude.

ČIŠĆENJE ZGRADE - ODRŽAVANJE HIGIJENE

Detaljnije o čišćenju zgrade

Kontakt

Organizator profesionalnog upravljanja:
Balkan biznis klub d.o.o. Beograd
Pariske komune 2
11070 Novi Beograd
PIB: 103865805
MB: 20039850
+381.60.6000.249
info@profesionalniupravnikzgrade.com

Radno vreme:
ponedeljak - petak: 09:00 - 17:00 časova
subota-nedelja: ne radimo

Važni telefoni
HITNA POMOĆ 194
VATROGASCI 193
POLICIJA 192