Profesionalni upravnik

Profesionalni upravnik zgrade

Hidroizolacija ploče zgrade

Prikišnjavanje je štetno kako za ljude tako i za objekte. Prokišnjavanje zajedničke ploče zgrade je postao vrlo čest problem zbog velike starosti zgrada i neadekvatnog održavanja.

Sanacija vlage spada u hitne i neodložne radove, čim se primeti pojava vlage neophodno je hitno intervenisati. Da bi se vlaga uspešno sanirala neophodno je utvrditi uzroke nastanka tj. utvrditi oblik vlage.

Izvodimo radove na hidroizolaciji ploče zgrade.
Kontakt telefon: +381.60.6000.249

Kontakt email
info@profesionalniupravnikzgrade.com

 

PROFESIONALNI UPRAVNIK

PROBLEMI NE POSTOJE
POSTOJE REŠENJA!

 

Poštovani vlasnici stanova,

nudimo vam uslugu upravljanja zgradom, za šta se angažuje profesionalni upravnik sa licencom.

U vašem je ineteresu da vaša stambena zgrada posluje u skladu sa važećim propisima i uz minimalna sredstva koja svaki vlasnik stana mora da izdvoji za njeno održavanje, kako bi se u zgradi otklanjali postojeći i sprečilo nastajanje budućih problema.

Zaključili smo da u mnogim slučajevima postoje problemi vezani za održavanje zgrada, kao što su: organizacija, transparentnost, efikasnost i visoki ili nepoznati troškovi održavanja.

Pozivamo vas da nas bez ikakve obaveze posetite, posavetujete se u vezi problema ili nedoumica koje
možda imate i uverite se u naše iskrene namere i mogućnosti saradnje.

Balkan biznis klub d.o.o. je preduzeće koje pruža uslugu profesionalnog upravljanja u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama preko profesionalnog upravnika sa više od 20 godina iskustva.

Ukoliko ste zainteresovani da naš profesionalni upravnik bude i u Vašoj zgradi nazovite nas na telefon: +381.60.6000.249 ili zakažite sastanak na naš email: info@profesionalniupravnikzgrade.com

 

ISKUSTVO JE NAŠA PREDNOST!

Bavimo se poslovima upravljanja od 2002. godine.

Sa iskustvom preko 20 godina naš profesionalni upravnik osposobljen je da pokuša odgovoriti i ispuniti Vaše zahteve.

ZGRADA JE LEPA ONOLIKO KOLIKO SVI MI BRINEMO O NJOJ!

Detaljnije o uslugama koje pružamo

PROFSIONALNI UPRAVNIK - VIŠE OD 17 GODINA ISKUSTVA

.

Vlaga se manifestuje kao:

Atmosferska vlaga
Atmosferska vlaga od kiše ili snega nastaje u graničnim zonama građevine usled oštecenja krovnog pokrivača ili olučnog sprovoda, loše odrađenih spojeva, nezaptivenosti stolarije ili zakišnjavanja cokle. Rešenje problema se svodi na otklanjanje nedostatka ili izrade hidroizolacije. Zaostala vlaga najčešce sama ispari po obavljenom saniranju.

HIDROIZOLACIJA KROVA

Kondenzaciona vlaga
U pitanju je vlaga koja nastaje zbog loše termičke izolacije prostorija i neodgovarajuće ventilacije. Vodene kapljice, koje se najčešće sakupljaju u uglovima prostorija i pri plafonu (gde se obično nalaze neizolovane betonske grede), nastaju zbog razlike izmedu spoljašnje (kada je zimi napolju hladno) i unutrašnje (u prostoriji koja se zagreva) temperature.
Te nagle termičke promene dovode do kondenzacije vlage prisutne u vazduhu. Problem se rešava termoizolacijom objekta ili poboljšanim provetravanjem.

HIDROIZOLACIJA KROVA - BETONSKOG ELEMENTA

Vlaga od procurivanja
Ako je procurivanje vode nastalo usled oštećenja instalacija ili rezervara problemi se rešavaju jednostavnom popravkom uzročnika procurivanja. Ako je curenje vode nastalo ispod ravnog krova, ispod terase ili u podrumu razlozi su u hidroizolaciji (ne postoji hidroizolacija, loše izvedena ili oštećena hidroizolacija). Sanaciona hidroizolacija je složen problem, neke hidroizolacije se mogu sanirati a neko je potrebno raditi iznova.

Kapilarna vlaga
Kapilarna vlaga je najčešci “vlažni problem” i najsloženi je za saniranje. Nastaje zbog nepostojanja ili oštećenja horizontalne hidroizolacije (prekida) ispod zidova usled osobine vode da se kapilarno kreće putem osmotskih procesa. Manifestuje se tako što rastvorene soli izbijaju na površinu zida dovodeći do mrvljenja maltera i stvaranja belog praskastog sloja na površini zida (isoljavanje). Vlažni delovi zida usled kapilarne vlage su hladniji od okoline i na njima se dodatno kondezuje vlaga.

Rešenja koja se koriste radi sprečavanja kapilarne vlage se dele na ona koja presecaju penjanje vlage kroz konstrukciju i ona koja smanjuju njeno prisustvo u zidovima uz sprečavanje štetnog dejstva na površini zidova. Takođe, razvijene su i metode elektroosmoze koje uz pomoć slabih struja “okreću” smer kretanja vode i na taj način pospešuju isušivanje objekata.

PROFESIONALNI UPRAVNIK SA VIŠE OD 17 GODINA ISKUSTVA

PROFESIONALNI UPRAVNIK ZGRADE

Prijava vlasnika

Kontakt

Organizator profesionalnog upravljanja:
Balkan biznis klub d.o.o. Beograd
Pariske komune 2
11070 Novi Beograd
PIB: 103865805
MB: 20039850
+381.60.6000.249
info@profesionalniupravnikzgrade.com

Radno vreme:
ponedeljak - petak: 09:00 - 17:00 časova
subota-nedelja: ne radimo

VAŽNI TELEFONI
HITNA POMOĆ 194
VATROGASCI 193
POLICIJA 192